Köszöntjük az Érdi Munkaruha honlapján!

Cégünk standard és egyedi munkaruházat tervezésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Különböző típusú munkaruházati termékeink között női és férfi kollekciók egyaránt elérhetők, a munkaruha készítés során pedig elsődleges szempont számunkra a minőségi alapanyagok és korszerű technológiai megoldások alkalmazása.

Munkaruházat egyéni megrendelőknek és viszonteladóknak is

A legtöbb munkaruha gyártóval ellentétben, érdi varrodánk a viszonteladók mellett figyelmet fordít az egyéni megrendelőkre is. Magánszemélyként, kis tételű rendelési igénnyel is bátran fordulhatnak hozzánk az érdeklődők.

Elege van a kínai termékekből? Amit mi kínálunk Önnek, az magyar gyártású munkaruházat, egytől-egyig kiváló minőségű, szakértelemmel előállított termék.
  • Egyedi munkaruházat igény szerint, kicsi és nagy tételben is. Akár 2-3 napon belül elkészítjük az Ön által megrendelt munkaruhákat, szitanyomással vagy műhímzéssel, igényei szerint!
  • Standard, előre kialakított, komplett munkaruha csomagok
  • Rugalmas és udvarias kiszolgálás
  • Igény szerint a legyártott munkaruházatot házhoz szállítjuk.
  • Többéves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a munkaruha készítés terén.
  • 100%-os garanciát vállalunk minden általunk készített munkaruha minőségére!
Egyedi munkaruhát szeretne? Hívjon bizalommal! 0620-391-4030

Munkaruházat viszonteladói hálózatunk folyamatos kiépítéséhez gyakorlott területi képviselőket keresünk! Munkaruha boltok, munkaruházati szaküzletek, viszonteladók jelentkezését is várjuk!

Alap munkaruhák

Munkaruházat érd